Avfallskonferansen i Midt-Norge 2019

Til årets konferanse har vi vært så heldige å få fysikeren, programlederen og vitenskapsformidleren Andreas Wahl som møteleder. Andreas Wahl er blant annet kjent som programleder for «Med livet som innsats» (NRK), «Folkeopplysningen» (NRK) og «BarneTV» (NRK), og for sine over 300 vitenshow landet rundt.

Jan-Ole Hesselberg, som holder faglig solide foredrag innen psykologi, effektiv kommunikasjon og atferdsendring, vil avslutte programmet første dag. Høsten 2012 dukket han opp som medprogramleder i TV-serien «Folkeopplysningen» på NRK1, og siden da har han hatt en fot innen TV-produksjon. Nå jobber han i Teddy TV, hvor han er fagansvarlig for neste runde av «Folkeopplysningen» og «Typisk deg».

Det blir to tettpakkede og interessante dager, med et meget variert program. Plastpolitikk, matsvinn, nedstrømsmarked og villfyllinger er blant temaene som tas opp. Sesam-prosjektet vil presentere status for et sentralsorteringsanlegg i Midt-Norge, og Bjarne Brøndbo kommer for å prate om sitt selskap Bil1Din. På dag 2 blir det fokus på innovasjon og digitalisering, samt statistikkplattformer som er rettet mot avfallsbransjen. Hamos forteller om sine erfaringer med statistikkarbeid.

Vi skal også få tid til god mat, latter og interessante samtaler. Bli med og møt igjen gamle kjente, og bli kjent med nye aktører i det gode nettverket vi har i Avfallsforum Midt-Norge.

Vi ser frem til å se deg på konferansen!

 

Hilsen arrangementskomiteen 
Powered by WebSite AS